Randall Telfer Jersey

THE JUNCTION

-Commercial Project-

Overview

Sited at one of the most strategic junctions (between Jalan Maju and Jalan Berjaya) in town, THE JUNCTION is a business opportunity waiting to happen!
It is designed with a Showroom shop office Concept in mind; all shop offices at THE JUNCTION are modernly architecture, column free at the shop fronts, comes with full glass designed windows made for retail and display.

THE JUNCTION comes with 2 types of shop offices. The built-up area is ranging from 2240sf to 3650sf with a mezzanine floor and double frontage.

Notable Features:

• Great exposure due to the heavy traffic along Jalan Maju
• Easy access to highway and Jalan Kulim
• Next to established retailers like Wah Lee Electronics Group
• Nearby the new Kampung Baru Market, Sentosa Hawker Centre and SMK Bukit Mertajam
• Population catchments area due to close residential areas

Project Summary

2 & 3 storey shop offices. Total: 26 units

SOLD OUT